Morenicol Lernex voer

05020359
Bestel
  • Beschrijving

Colombo Morenicol Lernex Food Pro is ontwikkeld voor de behandeling van huid- en
kieuwwormen bij siervissen waarbij geen behandeling van het water mogelijk is, b.v. in grote vijvers. Met Lernex Food Pro is het toch mogelijk om de antiworm middelen tegen relatief geringe kosten daar te krijgen waar ze effectief zijn, namelijk in de vis. Lernex Food Pro is gebaseerd op basis van de nieuwste wetenschappelijk kennis en bevat hoog kwalitatieve antiwormmiddelen, zoals Nitroscanaat, Praziquantel en Flubendazole waartegen nog geen resistentie is opgebouwd. Lernex Food Pro is dan ook effectief in de behandeling van alle soorten huidwormen ( Gyrodactylus ) en kieuwwormen ( Dactylogyrus ).

De aanwezigheid van deze parasieten kan alleen onder de microscoop vastgesteld worden. Symptomen van een besmetting met deze parasieten zijn o.a. lusteloosheid, schuren, en een verminderde eetlust. Lernex Food Pro is werkzaam tegen huidwormen (Gyrodactylus), kieuwwormen (Dactylogyrus), en inwendige wormen (Nematoden). Lernex is tevens werkzaam tegen bloedzuigers (Piscicola), visluizen (Argulus) en ankerwormen (Lernea).

Het behandelen van grote vijvers kan lastig en duur zijn, ook hebben behandelingen een effect op de waterkwaliteit van de vijver. Met deze medicinale voeders behandelt u de vis van binnenuit, zeer effectief met minimaal gebruik van chemicaliën en zonder schadelijke effecten voor de waterkwaliteit.

Dosering:

Lernex-Pro voer moet 2x per dag gedurende 2 weken gevoerd worden. Voer niet meer dan de vissen in 5 min opeten. Verwijder overgebleven voer. Lernex-Pro voer is een volledig visvoer en bevat alle benodigde voedingsstoffen. Daarnaast bevat Lernex-Pro voer een hoge concentratie aan β-glucanen, pre- en probiotica voor de stimulatie van het immuunsysteem. Logischerwijs
komt dit het herstel van uw vissen na de ziekte ten goede. Zorg voor een goede beluchting, zodat uw vissen ten alle tijden voldoende zuurstof hebben. Voor een optimale werking van medicijnen en een snelle genezing van zieke vissen is een goede waterkwaliteit essentieel. Test daarom altijd voor en na de behandeling de waterkwaliteit en corrigeer waar nodig.