Kusuri Wheatgerm Floating 5kg

SF608
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Wheatgerm is een speciaal voer dat het gehele jaar kan worden gevoerd. Wheatgerm voer wordt normaal gesproken alleen tijdens de koudere perioden gegeven wanneer er minder veel en minder vaak wordt gevoerd.

Wheatgerm bevat speciale gezondheidsversterkende supplementen die ten tijde van minder voeren juist van groot belang zijn, zoals Kusuri Klay dat de groei bevordert en de stress eiwit productie helpt te voorkomen.
Medium pellets 4-5mm

 

Kusuri voer heeft een aantal medische voordelen. Het niet-chemische 'Optimum' dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert. Verder voeden 'Prebiotica' de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval in het water. Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt (Salmonella, E coli enz.).

Verder zijn de volgende immuunversterkende supplementen aanwezig: Propolis, Kelp en Optimum (een speciaal supplement voor ziekte vermindering en bindweefsel groei).
Bevat geen chemische kleurversterkers, eiwitvervangers of ingrediënten uit rund- of pluimvee, vlees of beenderen.
Wheatgerm is een all season voer en kan bij alle temperaturen worden gebruikt.

Ingrediënten: Vismeel, Garnalenmeel, Krill, Krabmeel, Sojaboonmeel, Wheat germ, Kelp, Propolis, Spirulina, Kusuri Klei, Knoflook, Brouwersgist, Tarweweel, Visolie, Vitaminen en mineralen.

Kwaliteitsanalyse: Ruwe eiwitten: 26%, Olie 4%, Vezels 6%, As 9%, Vocht: 8%.