Kusuri Premium 5kg

SF602
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Premium is een drijvend voer van hoge kwaliteit dat het immuunsysteem versterkt en tevens Kusuri klei bevat voor een betere vertering en groei.

Verder zijn de volgende immuunversterkende supplementen aanwezig:
Propolis, Kelp en Optimum (een speciaal supplement voor ziekte vermindering en bindweefsel groei). Bevat geen chemische kleurversterkers, eiwitvervangers of ingrediënten uit rund- of pluimvee. Premium is een all season voer en kan bij alle temperaturen worden gebruikt.
Medium pellets 4-5mm

Kusuri voer heeft een aantal medische voordelen. Het niet-chemische 'Optimum' dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert. Verder voeden 'Prebiotica' de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval in het water. Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt (Salmonella, E coli enz.).

Ingrediënten: vismeel, garnalenmeel, krill, krabmeel, sojabonenmeel, wheatgerm, kelp, propolis, spirulina, Kusuri klay, knoflook, brouwersgist, visolie, vitaminen en mineralen.

Kwaliteitsanalyse: ruwe eiwitten: 37%, olie: 6%, as: 10,7%, vocht: 8%.