Microbe-Lift Natural-Clear 4 liter

SC786
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Microbe-Lift Natural-Clear Speciale formule voor zwemvijvers.

Microbe-Lift / Natural-Clear verwijdert ongewenst organisch afval. Deze formule bevat speciaal geselecteerde nuttige bacteriën welke afvalstoffen kunnen afbreken zoals vogeluitwerpselen en ander dierlijk afval, zonnebrand-producten, en organisch afval dat er door de wind inwaait en uw zwemvijver kunnen vervuilen.
Met behulp van bio-enzymen wordt het vuil snel en effectief op een milieuvriendelijke manier afgebroken en verwijderd waardoor uw zwemwater helder en schoon blijft!
Gebruik 1 liter voor 100.000 liter zwemwater.

 

ZWEMVIJVER ONDERHOUD ZO EENVOUDIG ALS 1-2-3 !

De waterkwaliteit van zwemvijvers kan nu worden verbeterd door het gebruik van moderne microbiologische technieken die vervuilingen veilig en efficiënt verwijderen.
Dit unieke proces van waterzuivering is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke biologische processen om het biologische evenwicht in uw zwemvijver te herstellen.
Hierdoor is het mogelijk om organische afvalstoffen in het water en bodemslib te verwijderen. Microbe-Lift heeft een complete lijn producten om uw zwemvijver helder en gezond te houden:
1) MICROBE-LIFT® / Natural-Clear; verwijdert ongewenst organisch afval.
2) MICROBE-LIFT® / Natural Algea Control; reduceert Algengroei
3) MICROBE-LIFT® / Natural Sludge Reducer; breekt bodemslib af

MICROBE-LIFT® / NATURAL-CLEAR verwijdert ongewenst organisch afval.
Deze formule bevat speciaal geselecteerde nuttige bacteriën welke afvalstoffen kunnen afbreken zoals vogeluitwerpselen en ander dierlijk afval, zonnebrand-producten, en organisch afval dat er door de wind inwaait en uw zwemvijver kunnen vervuilen.
Met behulp van bio-enzymen wordt het vuil snel en effectief op een milieuvriendelijke manier afgebroken en verwijderd waardoor uw zwemwater helder en schoon blijft!
- Geselecteerde bacteriën zorgen voor biologisch evenwicht in uw zwemvijver
- Breekt o.a. vogeluitwerpselen, dode bladeren en organisch afval af
- De bio-enzymen breken ook het natuurlijke slib af
- Verhoogt het opgeloste zuurstofgehalte
- Verwijdert eventuele vervelende geuren
- Is milieuvriendelijk en veilig voor mensen, dieren en planten